Pizzadeg - Fakta och information om PizzadegPizzadeg - Rinkabyholms Pizzeria o. Gatukök

Rinkabyholms Pizzeria o. Gatukök är en av totalt 24 pizzerior i Kalmar där man kan fråga om man kan få köpa bara pizzadeg. En del pizzarestauranger säljer pizzadegen löst om man vill prova att göra pizza själv hemma. Då både priset och kvalitén på pizzadegen kan variera mellan olika pizzerior och därför kan det vara smart att kolla med flera pizzabagare om de säljer pizzadeg och prova baka egen pizzor med pizzadeg från flera pizzerior i eller nära Kalmar.


Eftersom pizzadegen är den viktigaste ingrediensen för att göra en riktigt bra pizza så vill ingen pizzeria avslöja sitt recept på hur man gör den perfekta pizzadegen. De flesta är dock villiga att sälja pizzadegar till dig och kanske även Rinkabyholms Pizzeria o. Gatukök vill sälja sina perfekta pizzadegar till dig.

När du väl köpt några pizzadegar ska du bestämma vad du vill ha på pizzan. Mycket idéer och inspiration kan du få genom att besöka hemsidorna från olika pizzerior. Om du tycker det verkar jobbigt att göra pizzan själv behöver du ju inte köpa bara pizzadegen hos pizzerian utan kan köpa några pizzor på en gång. Det finns flera som säljer pizzor och pizzadeg i eller i närheten av Kalmar men du bör definitivt kontakta Rinkabyholms Pizzeria o. Gatukök eftersom de har otroligt bra pizzor och deras pizzadeg är perfekt.
Bäst är att kontakta Rinkabyholms Pizzeria o. Gatukök för att höra om de vill även sälja Pizzadeg på följande sätt:


Rinkabyholms Pizzeria o. Gatukök

Fjällbrudsvägen

394 77 Kalmar

0480-477223