Pizzadeg - Fakta och information om PizzadegPizzadeg - Katrins Restaurang och Pizzeri

Katrins Restaurang och Pizzeri är en av totalt 6 pizzerior i Olofström där man kan fråga om man kan få köpa bara pizzadeg. En del pizzarestauranger säljer pizzadegen löst om man vill prova att göra pizza själv hemma. Då både priset och kvalitén på pizzadegen kan variera mellan olika pizzerior och därför kan det vara smart att kolla med flera pizzabagare om de säljer pizzadeg och prova baka egen pizzor med pizzadeg från flera pizzerior i eller nära Olofström.


Eftersom pizzadegen är den viktigaste ingrediensen för att göra en riktigt bra pizza så vill ingen pizzeria avslöja sitt recept på hur man gör den perfekta pizzadegen. De flesta är dock villiga att sälja pizzadegar till dig och kanske även Katrins Restaurang och Pizzeri vill sälja sina perfekta pizzadegar till dig.

När du väl köpt några pizzadegar ska du bestämma vad du vill ha på pizzan. Mycket idéer och inspiration kan du få genom att besöka hemsidorna från olika pizzerior. Om du tycker det verkar jobbigt att göra pizzan själv behöver du ju inte köpa bara pizzadegen hos pizzerian utan kan köpa några pizzor på en gång. Det finns flera som säljer pizzor och pizzadeg i eller i närheten av Olofström men du bör definitivt kontakta Katrins Restaurang och Pizzeri eftersom de har otroligt bra pizzor och deras pizzadeg är perfekt.
Bäst är att kontakta Katrins Restaurang och Pizzeri för att höra om de vill även sälja Pizzadeg på följande sätt:


Katrins Restaurang och Pizzeri

Östra Storgatan 39

293 34 Olofström

0454-99558