Pizzadeg - Fakta och information om PizzadegPizzadeg - Betjänten, Gatukök & Pizzeria

Betjänten, Gatukök & Pizzeria är en av totalt 2 pizzerior i Virserum där man kan fråga om man kan få köpa bara pizzadeg. En del pizzarestauranger säljer pizzadegen löst om man vill prova att göra pizza själv hemma. Då både priset och kvalitén på pizzadegen kan variera mellan olika pizzerior och därför kan det vara smart att kolla med flera pizzabagare om de säljer pizzadeg och prova baka egen pizzor med pizzadeg från flera pizzerior i eller nära Virserum.


Eftersom pizzadegen är den viktigaste ingrediensen för att göra en riktigt bra pizza så vill ingen pizzeria avslöja sitt recept på hur man gör den perfekta pizzadegen. De flesta är dock villiga att sälja pizzadegar till dig och kanske även Betjänten, Gatukök & Pizzeria vill sälja sina perfekta pizzadegar till dig.

När du väl köpt några pizzadegar ska du bestämma vad du vill ha på pizzan. Mycket idéer och inspiration kan du få genom att besöka hemsidorna från olika pizzerior. Om du tycker det verkar jobbigt att göra pizzan själv behöver du ju inte köpa bara pizzadegen hos pizzerian utan kan köpa några pizzor på en gång. Det finns flera som säljer pizzor och pizzadeg i eller i närheten av Virserum men du bör definitivt kontakta Betjänten, Gatukök & Pizzeria eftersom de har otroligt bra pizzor och deras pizzadeg är perfekt.
Bäst är att kontakta Betjänten, Gatukök & Pizzeria för att höra om de vill även sälja Pizzadeg på följande sätt:


Betjänten, Gatukök & Pizzeria

Norra Trädgårdsgatan 9

570 80 Virserum

0495-31715